Forexindo Trading Paling Simple Green




Forexindo Trading Paling Simple GreenLai chi kang edisi mewah ..manyak masyuk woo..sekali rase, mesti nak tambah punye. resepi amek kat makcik aku kat segamat. ape beza lai chi kang ni ngan lai chi kang yang terdapat di bazar2 ramadhan atau de pasar2 malamdah nome pon edisi Mewah kan. Haa..biasenye lau kat pasar2 malam atau bazar ramadhan, lai chi kang yang kite beli banyak selasih je kan..seolah2 pipa beli air selasih. keh3 .. entao, meh sini aku kongsi resepi nak wat lai chi kang yang sebenar..poyo Sungguh ..hehe. ni antara bahan2 yang digunakan. layan gambar dulu .. kurma merah kering gula kundur - da dipotong buah kembang semangkuk rupe buah kembang semangkuk sebelum kembang buah mata kucing kering okeh. first kite kena dapatkan bahan2 nak buat lai chi kang Ni dulu. untuk pengetahuan, bahan2 ni sume paling mudah nak dapat kat kedai ubat cine. x caye cube cari. Mata kucing kering kurma merah kering gula batu gula enau biji selasih buah kembang semangkuk buah pala kacang goreng nata de coco fungo branco (kulat putih) barli buah laici ape2 lagi yang dirasekan leh masuk..hehe nak buat die senang je. Mula2 kena rebus buah mata kucing kering dan buah kurma merah kering bersama-sama daun pandan. buah mata kucing ngan kurma tu boleh dipotong dua atau tiga ikut selera masing2.x nak potong pon x pe. Jangan lupe masukkan barli sekali. Sementara tunggu barli kembang, boleh la rendam buah kembang semangkuk dalam air panas. bile da kembang, buangkan kulit dan urat kasar yang ade kat buah tu. nak biarkan pon x pe. ikut selera. hehe .. rendam gak biji selasih dalam air panas. Rendam la kat mangkuk yang laen. Rendam gak fungus branco tu biar morra kembang. agak2 da kembang, boleh la racik2 die jadi bahagian kecik. Orait..bile barli da kembang, masukkan gula batu dan gula enau. kuantitiikut la sesedap rase. hehe ..yang aku buat ni, gula batu segenggam, gula enau plak separuh. Bila da cair gula enau ngan gula batu, kecikkan api. wat cam reneh sup la. masukkan fungo branco, selasih dan buah kembang semangkuk dalam periuk tu. kacau la sampai serasi. dah tu padam le api. Da siap da. hehe bile nak hidang, campur la buah pala, buah laici, nata de coco dan kacang. tambah ais lau nak sejuk. sedap sket. hehe .. sedap..lau x sedap maknenye orang yang buat tu x de bakat A ... o selamat mencuba kepada sapa yang nak cubo. XP ate a proxima vez .. salamps. Do jadi blog masakan plak kehaha..nanti aku update sal ayam..heheEasy Green Pips todos os dias 1. Catat Transaksi Meta4 di Jam 05.00 - 05.30 GMT. 2. Catat High amp Low pada transaksi Jam tersebut 1. Stop Order SELL em High20 dgn SL 70 pips TP 50 pips 2. Stop Order COMPRAR em Low-20 dgn SL 70 pips TP 50 pips Untuk liat mana yg kesentuh di jam 11.00 GMT dormentado . Jika salah satu kesentuh, yang lainnya segera di Close. Simulasi. 1 buah posisi Comprar Qtt 2000 Lucro tiap hari 0,19 x 1 par de moedas x 50 pips 10,4 Hasil dalam 10 hari x 10,4 104. Nilai Margem min. 200, maka dalam 10 hari anda telah memperoleh GAIN 50 (seu dinheiro de volta) dgn menggunakan nilai Quantidade 10 untuk trading di tiap posisi. 1. Gak usah que empurra o mapa de mikirina, mo naek mo turun suka-suka. 2. Obtenha 50 comprimidos de analise de tanpa. Kelemahan. 1. Nilai SL gt Nilai TP. 2. Jikalau lupa Close posisi yg gak kesentuh, maka Lucro 0 Logika Tips. Rata-rata gama harian par de moedas ini sebesar 192 pips, dengan perhitungan posisi LowHigh dihitung dalam waktu 6 jam dgn rata-rata gama Oferta-oferta sebesar 18-20 pips jam 05.00 8211 05.30 GMT ditambah 20 pips oferecem de 20 pips lance sehingga alcance total Menjadi 60 pips. Sementara perhitungan waktu yang digunakan 624 jam 25. Maka Range mulai jam 6 adalah 25 x 192 63 pips atau di bulatkan menjadi 60 pips. Maka. Modifikasi Pedido posisi 1 SL 60 pips TP 60 pips 2 SL 70 pips TP 50 pips 3 SL 80 pips TP 40 pips 4 SL 50 pips TP 70 pips Silahkan mana yang paling aman menurut anda, tergantung posisi linhas de tendencia, fibonacci amp triple moving forefer.